SUV banden

Post Reply
User avatar
Nick
Posts: 134
Joined: Fri Nov 30, 2018 8:11 am
Location: Boechout

SUV banden

Post by Nick »

here is our article:

Banden voor SUV-modellen
We zullen u in dit artikel informeren over de verschillen tussen de gewone autoband en die voor SUV-modellen.
Vooral bepalend voor het gebruik van SUV-banden is de soort ondergrond waarop wordt gereden.
De banden voor personenwagens zijn voor een verhard wegdek bedoeld. Echter, de banden voor terreinvoertuigen en SUV-modellen stellen u in staat om op onverhard en ruig terrein te rijden. Op basis hiervan is het specifieke bandenprofiel ontworpen, die bijvoorbeeld meer knobbels hebben en groter in omvang zijn. Daarbij komt nog dat deze banden van bredere zijwangen zijn voorzien, zodat de banden en velgen minder snel beschadigd zullen raken. Met speciale terreinbanden heeft uw wagen een betere wegligging op slechte en onverharde wegen. Anderzijds zijn banden voor stadsverkeer bedoeld voor dagelijks gebruik van uw voertuig op een effen wegdek en bieden ze veel rijcomfort. Voor een comfortabeler rit zijn banden voor stadsverkeer met een profiel uitgevoerd dat minder geluid produceert en water efficiënter afvoert.
De banden voor SUV-modellen beschikken ook over de volgende eigenschappen:
● Een grotere afmeting. Sommige automobilisten verhogen de bodemvrijheid van hun wagen met deze bandensoort.
● Ze wegen meer. Hierdoor hebben ze een langere gebruiksduur.
● Voor de fabricage worden materialen gebruikt die duurzamer zijn.
● De uitvoering van de zijkanten van de band. Om goed en veilig met een SUV https://nl.wikipedia.org/wiki/Sports_utility_vehicle met een groot gewicht over ruig terrein te kunnen rijden, moeten de banden dikkere zijwanden hebben.
● De waarden voor de snelheid en de belasting. Anders dan banden voor gewone wagens kunnen die voor SUV-modellen zwaarder belast worden maar zijn ze niet geschikt om met een hoge snelheid te rijden.
U kunt in webshops op het internet speciale banden kopen die bestemd zijn voor SUV-modellen en waarmee u onder andere op modderig, grint en rotsachtig terrein kunt rijden. De diverse bandenverkopers bieden banden aan met deze aanduidingen: A/T, H/T en M/T, deze duiden op de bruikbaarheid voor alle terreinen, rotsachtige wegen en een modderige ondergrond. Off-roadbanden / 4x4 / SUV winkel bestellen bij"https://banden.auto-onderdelen24.nl/terreinwagen" https://www.auto-onderdelen24.nl/
Team low range
Post Reply